снимка БулфотоБългария може да разгърне своя потенциал и да стимулира

...
снимка БулфотоБългария може да разгърне своя потенциал и да стимулира
Коментари Харесай

Херо Мустафа: България може да разгърне потенциала си, но трябва да се пребори с корупцията

снимка Булфото

България може да разгърне своя капацитет и да подтиква растежа и нововъведенията, само че за задачата би трябвало да има съгласувани старания в битката с корупцията. Това се споделя в изказване във връзка на Международния ден за битка с корупцията
Днес, в Международния ден за битка с корупцията, ние отдаваме самопризнание на лицата и организациите, които работят за справяне с корупцията и подсилване на върховенството на правото.

Посолството на Съединени американски щати с горделивост поддържа самодейността на Антикорупционния фонд и Фондация „ Америка за България “, която отличава няколко български публицисти, съдействали доста за реализиране на прогрес в това отношение.
Смелите и всеотдайни публицисти, като тези, които са отличени през днешния ден, са извънредно значими, с цел да може държавните управления да бъдат държани виновни за своите дейности. Това е правилно както за Съединените щати, по този начин и за България.
България има изумителен капацитет. Тя има надарена работна мощ и богато културно завещание.
Корупцията обаче вреди на икономическия напредък, утежнява непредсказуемата правна система и задушава медийната самостоятелност.
България може да разгърне своя капацитет и да подтиква растежа и нововъведенията посредством съгласувани старания в битката с корупцията.
Поздравяваме хората и организациите, които се борят с корупцията всеки ден, с цел да изградят едно по-добро бъдеще за България.



 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР