Снимка БулфотоАтмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане

...
Снимка БулфотоАтмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане
Коментари Харесай

Синоптиците със страхотни новини за утре

Снимка Булфото

Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще остане повисоко от междинното за месеца. През нощта единствено на обособени места в Северна България ще превали временен дъжд. Утре облачността ще е променлива, постоянно намаляваща до слънчево, съобщи Блиц.

 

Ще духа сдържан, в Дунавската низина и тук-там в Горнотракийската равнина краткотрайно до мощен западсеверозападен вятър, който по здрач ще отслабне. Температурите ще са съвсем без смяна - минималните сред 4 и 9 градуса, максималнитe - сред 17 и 22 градуса. Над планините облачността ще е променлива, с повече слънце над Рило-Родопския масив.

Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 12 градуса, на 2000 метра - към 5 градуса. Над Черноморието ще има променлива облачност, намаляваща до слънчево. Максималните температури ще са 17-22 градуса. Температурата на морската вода е 7-8 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР