Снимка Булфото1 557 лв. е станал средният доход на лице

...
Снимка Булфото1 557 лв. е станал средният доход на лице
Коментари Харесай

Българинът харчи най-много за храна и данъци

Снимка Булфото

1 557 лева е станал междинният приход на разположение в българското семейството в края на 2018 година, той бележи растеж със 7.5% по отношение на същото време на 2017 година Това демонстрират данните на Националния статистически институт (НСИ), написа вести.бг.

Повече от половината от приходите в семействата са от заплати, близо 30% от пенсии и от независима претовареност са съвсем 7%.

Според статистиката, българинът харчи най-вече за храна и питиета – приблизително 455 лева месечно. Близо 270 лева отделя за битови сметки, а над 190 лева за налози и обществени осигуровки. За развлечение и просвета се харчат малко над 60 лева на месец.

За една година се регистрира максимален растеж при разноските за превоз – със 17.4%. Харчовете за дома към този момент са с 14.4% по-скъпи, а със 7,5% от горната страна даваме за храна.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  1 РЕКОРД_ПО_THUMBS_DOWN (преди 3 минути) Рейтинг: 462 | Одобрение: -568 "1 557 лева . е станал междинният приход на разположение в българското семейството в края на 2018 година, той бележи растеж със 7.5% по отношение на същото време на 2017 година " Сега ще кажете, че тва важи за София единствено, нали?   Ухилен  Ухилен  Ухилен  НАПРЕД ГЕРБЕРИ! www.negativnost.comОПИТ ДА БЪДА НАЙ-НЕХАРЕСВАНИЯТ КОМЕНТИРАЩ В ПЕТЕЛ.БГ Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР