Снимка: БулфотоЗнаех, че ще бъде много трудно, защото от 2

...
Снимка: БулфотоЗнаех, че ще бъде много трудно, защото от 2
Коментари Харесай

Ясен Петров: Знаех, че ще бъде много трудно, защото от 2 години нямаме победа

Снимка: Булфото

" Знаех, че ще бъде доста мъчно, тъй като от 2 години нямаме победа ". Така стартира коментара си след триумфа над Литва селекционерът на България Ясен Петров.

" Мисля, че играхме на положително равнище, създадохме много голови положения против тим, който също няма какво да губи. Искам да благодаря на момчетата, тъй като атмосферата в тима е прелестна. Убеден съм, че този тим има бъдеще. Трябва ни време и поддръжка. Искам да благодаря на дребното хора, които през днешния ден ни поддържаха на стадиона, тъй като те бяха доста откровени. Макар  и мъчно, през днешния ден си заслужихме трите точки и към този момент имаме 5 точки. От 2 години нямахме победа, успяхме да я реализираме. Надявам се да бъдем подкрепени още повече, тъй като тези момчета го заслужават и да се надяваме, че ще изглеждаме все по-добре и по-добре и ще вършим стъпки напред “, съобщи през сълзи Петров минути след края на мача, представен от Dsport. 

Ясен Петров изясни и за какво тази победа е била толкоз значима за отбора ни: „ Изстрадана е успеха от позиция на негативизма, който се излива върху националния тим, който е изгубил доверието на доста от почитателите. Искаме да донесем наслада на хората, а това може да стане единствено с победи и ще се опитаме да го създадем. Радвам се, че направихме една доста дребна крачица напред след положителния резултат във Флоренция. Можем единствено да се гордеем от работата, която вършим с тези момчета, тъй като се разбираме добре и ситуацията е фантастична “.

„ Нормално беше, те също са ни разузнали. Ние от самото начало контролирахме играта. Имахме 2-3 обстановки през първата част да поведем. И на полувремето им споделих на момчетата, че в случай че вкараме един гол ще се отворят пространства и ще имаме още обстановки. Да не сме максималисти, и 1:0 е сладко, тъй като това са 3 точки. Малка крачица напред, само че тя е сладка “, сподели още селекционерът на България.

Петров също по този начин посочи и дребното време като причина, попречила на „ лъвовете “ да бъдат по-убедителни против Литва: „ Ние се опитахме, само че в дребното време откакто се прибрахме от Италия, ние възстановявахме момчетата и нямаме време да изтренираме всичко, което желаеме. Това обаче ще се промени с течение на лагерите и с всеки идващ лагер ще можем да работим над още неща. Истината е, че през тези 3 дни не е елементарно да изтренираме нещата, които желаеме да използван на мача. Искахме да пресираме високо. Този тим играе нелошо, изключително откъм гърба. Радвам се, че не сътвориха доста рискови положения пред нашата врата. В отбрана ние бяхме добре, Малинов, Костадинов и Тошко Неделев също направиха мощен мач. Хората, които влязоха като запаси, също помогнаха. Играхме като колектив, това е нещо, което желая да видя и считам, че ще върне хората на стадиона “.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР