Снимка: БулфотоЗащо трябва Бойко Борисов да излиза в двубой срещу

...
Снимка: БулфотоЗащо трябва Бойко Борисов да излиза в двубой срещу
Коментари Харесай

Данаил Митов: Защо трябва Борисов да излиза в двубой срещу Радев? Предстоящите избори няма да са честни

Снимка: Булфото

" Защо би трябвало Бойко Борисов да излиза в дуел против Румен Радев? Нашият водач постоянно е излизал в дуели и ги е печелил, само че тези дуели постоянно са били почтени. Предстоящите президентски избори не мисля, че ще са такива ".

Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Данаил Митов.

" В момента в нашите структури по места текат номинации за кандидат-президент. Водим диалози в ГЕРБ и имаме имена, които обсъждаме с нашите сътрудници, само че към момента нямаме съответна кандидатура. Ще забележим какво ще решат нашите членове. Моето име не се разисква. Ако изберем задоволително добър претендент, който да победи Радев, не виждам каква ще е разликата да го обявим през днешния ден или след една седмица. Нашата цел е да победим Румен Радев и да бъдем първа политическа мощ в Народното събрание с задоволителен брой депутати, с цел да можем формираме едно устойчиво ръководство ", сподели още той.

" Дано всички останали са си създали изводите, че политиката всички против ГЕРБ не носи позитиви на безусловно на никого, а най-вече от това страдат жителите и страната. Видяхме, че по този начин наречените протестни партии не съумяха да се схванат и даже подмолно направиха по този начин, че да няма постоянно държавно управление, с цел да обезпечат нов длъжностен кабинет, който да обезпечи преимущество на Румен Радев на президентските избори ", заями зам.-председателят на ГЕРБ във връзка политическата обстановка в страната. 

" В началото на този парламент настроението може би беше малко по-различно. Всички останали партии би трябвало да схванат, че не могат да слагат в ъгъла гласоподавателите на най-голямата политическа партия. Ние постоянно сме показвали, че сме подготвени на разговор. Нашите гласоподаватели схванаха, че за всичко сме били прави и това се отразява в социологията. Прави сме за останалите партии, прави сме в това по какъв начин управлявахме рецесиите, прави сме за служебното държавно управление. В момента има галопираща инфлация, която ще изяде приходите и спестяванията на хората. Това беше ясно, че ще се случи и когато това се знае, би трябвало да се вземат ограничения, само че служебното държавно управление не предприе нищо. Служебният кабинет провали и имунизационната акция. Чуждестранните вложения също са намалели фрапантно. Това са отговорите на вчерашните хвалби на президента. Той се хвали с достиженията на ГЕРБ. Явно той е станал жертва на своята агитация ", безапелационен бе той. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР