Снимка: БулфотоУжасна агресия срещу българската полиция видяхме вчера.Кой носи отговорността

...
Снимка: БулфотоУжасна агресия срещу българската полиция видяхме вчера.Кой носи отговорността
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Криза има, но не ГЕРБ е виновен за нея, а президентът

Снимка: Булфото

„ Ужасна експанзия против българската полиция видяхме през вчерашния ден.

Кой носи отговорността ли? На първо място тези, които размахват юмруци, назовават ни мутри, тези, които приканват хората законно определените депутати да бъдат изметени “, съобщи в утринния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Помните ли един диалог сред Александър Паунов и Васил Божков , вчера Корнелия Нинова призова хората да се включат в митинга и поради това даже и тя е отговорна за това, което се случи “, сподели Атанасова. Тя разясни, че не стартира тези, а приказва с обстоятелства.

Атанасова опроверга изказванието на Българска социалистическа партия, че има парламентарна рецесия и подсети по какъв начин през вчерашния ден е отхвърлено ветото на президента, написа Novini.bg.

„ Има институционална рецесия, само че не ГЕРБ и държавното управление са отговорни за нея. Тази рецесия е инициирана от президентската институция “ , съобщи тя.

„ Към момента разновидности за други способи на ръководство не се разискват. Наясно сме с всички неща, само че  трябва да се откри отговор на въпроса за COVID-кризата и финансовата рецесия “, каза Десислава Атанасова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР