снимка: БулфотоРъководството на Левски ще вземе решението, допълни той.Наставникът на

...
снимка: БулфотоРъководството на Левски ще вземе решението, допълни той.Наставникът на
Коментари Харесай

Треньорът на Левски подаде оставка след нова загуба

снимка: Булфото

" Ръководството на Левски ще вземе решението ", добави той.

Наставникът на Левски Живко Миланов подаде оставка след загубата с 1:3 от Ботев (Пловдив) в дуела от 5-ия кръг на efbet Лига. Тимът записа четири провали от пет мача в старта на сезона.

" Мисля, че първото полувреме беше равностойно, само че второто полувреме беше мъчно. Тежък дуел, играе се мъчно в Коматево. Трябваше да отговорим на експанзията на Ботев. Нещата се получиха до дузпата, което се оказа решаващо за изхода на мача. Момчетата се пробваха при започване на втората част да върнат гола ", стартира Миланов, предава БНР.

" Имаше моменти на липса на централизация. Особено при гола, когато се получи дузпата. Трябва работа. Имаме човек, който е в отбраната, а не играе на тази позиция ", добави още той.

" Трябва да си поемем виновността, както и аз. На момчетата им е нужна мотивация. Бих си поел отговорността. Подавам си оставката, а на следващия ден управлението ще реши. Аз в никакъв случай не съм бил старши-треньор. Опитах се да оказа помощ до един миг, само че в този момент момчетата сами би трябвало да излязат от тази дупка. Аз съм сигурен, че ще го създадат. Просто е нужно неизменност. Не може един мач да играеш на положително равнище и в идващия да паднеш долу.

Казах на футболистите, че виновността, която би трябвало ще я поема, само че те остават в тази съблекалня. Утре ще се реши какво ще се случи ", приключи Живко Миланов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР