Снимка: БулфотоПрави се опит за силово притискане на премиера Бойко

...
Снимка: БулфотоПрави се опит за силово притискане на премиера Бойко
Коментари Харесай

Симеонов пред Блиц: Прави се опит за силово притискане на премиера Бойко Борисов от Маджо

Снимка: Булфото

" Прави се опит за силово прилепяне на премиера Бойко Борисов! До момента беше ясно, че Васил Божков е намесен в дирижирането на митинга против кабинета. Вчера бе упоменато и името на още един под земята необут - Маджо, което по никакъв начин не е инцидентно ".

Това съобщи извънредно пред Блиц лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Потърсихме мнението на зам.-председателя на Народното събрание във връзка вчерашната среща сред Христо Иванов и някогашния царски народен представител Димитър Ламбовски. Докато си правеха фотография, Ламбовски изясни на Христо Иванов, че желае да му съобщи значимо обръщение от Маджо.

" Много е неприятно, че по този метод се използват хората от митинга. Те се трансфораха в елементарни метежници, които имат за цел да всяват безредица и безпорядък в страната.

Правителството ще устои на уличния напън и ще изкара до дъно мандата си, тъй като има да прави значими неща ", акцентира Валери Симеонов.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР