снимка: БулфотоОчевидно целта на служебния кабинет е да смени шефовете

...
снимка: БулфотоОчевидно целта на служебния кабинет е да смени шефовете
Коментари Харесай

Даниел Митов: Няма как да са подслушвани политици от опозицията, няма съд, който да разреши такова нещо

снимка: Булфото

" Очевидно задачата на служебния кабинет е да смени шефовете на служби, което не му е работа “, разгласи той.

„ Служебният кабинет прави неща, които не са му работа. Цел на служебните кабинети е да обезпечат последователност в администрацията, да обезпечат положителната работа на страната и на администрацията, да приготвят избори. Не разбирам промяната на шефовете на Национална агенция за приходите, на ДНСК, на Митниците. Чисто политически е ясно какво се случва. Връщат се фигури от времето на Орешарски... Служебният кабинет не би трябвало да се пробва да овладява страната, не може да прави такива радикални промени “. Това сподели пред БНР Даниел Митов, зам.-председател на ГЕРБ. 

Според него няма доказателства за подслушвания и те ще се окажат следващата подправена вест. 

„ Няма по какъв начин да се заметат следи, както се твърди. Нека се направи инспекция. Няма по какъв начин да са подслушвани политици от опозицията, няма съд, който да позволи такова нещо. Процедурата е задоволително комплицирана и добре подредена, с цел да не се допусне сходно всеобщо подслушване ".

В предаването „ Неделя 150 “ Митов добави: 

„ Всички са в изолираност в Народното събрание. Ако единствено ГЕРБ беше в изолираност, другите можеше да сформират кабинет. Партиите ще би трябвало да стартират да дават поръчка, че след изборите ще има държавно управление. Демокрацията е диалог, а не викове. В предходната акция се сътвори среда, тъй че всички се изолираха и не успяхме да влезем в разговор. Държавата не може да стои дълго време без постоянен кабинет “. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР