Снимка БулфотоНапоследък нямаме диалог с Борисов и коалиционните партньори. От

...
Снимка БулфотоНапоследък нямаме диалог с Борисов и коалиционните партньори. От
Коментари Харесай

Вицепремиерът Валери Симеонов: Нямаме диалог с Борисов, има търкания в коалицията

Снимка Булфото

" Напоследък нямаме разговор с Борисов и съдружните сътрудници. От два месеца не сме правили съдружен съвет. Управлението е общо и отговорността е обща. Поставил съм доста съществено въпроса другата седмица да имаме политически съвет и това би трябвало да стане понеделник или вторник “, съобщи вицепремиерът Валери Симеонов пред бТВ, представен от Флагман.бг.

Той призна, че има доста огромна диспропорционалност в разпределянето на постовете, които не съотвествали на съдружното съглашение.

Вицепремиерът призна, че има търкания в обединението сред ПФ и ГЕРБ, като даде за образец кадровите назначения. По думите му по този начин шефът на ВиК Сандански се мести във ВиК Добрич, поради идното създаване на воден цикъл в града.

„ По случая с „ Дунарит “ поканих в моя кабинет господин Гебрев и икономическия министър Емил Караниколов и те изложиха причините си. Всичко стартира от складираните муниции в Бургас, които са действителна заплаха. Поискал съм и от единия и от другия да ми дадат отчет и мнение за взаимоотношенията сред „ Емко “ и „ Кинтекс “. Надявам се до дни казусът да бъде решен “, добави Симеонов.

Вицепремиерът разяснява и информацията, която оповести във Facebook, че е уволнена шефката на шефката на ДНСК Милка Гечева, след което от районното министерство опровергаха.

„ Имах информация от вторник, които споделих във Facebook. Още от юли месец сложих въпроса за нейното освобождение и изложих претекстовете си. Има доста хора, които са наранени от активността на ДНСК. Приемете го като информация в задатък “, разяснява още водачът на НФСБ.

„ Смятам, че би трябвало да бъде освободена, защото поискахме мнение по тези известни обекти в Слънчев бряг. Подадохме сигнал за тези заведения, които заемат повече от декар повърхност, а са окачествени като преместваеми. Как се подвига декар и половина “, обясни вицепремиерът. 

Той съобщи, че хората, които отиват в Слънчев бряг, с цел да упражняват звуков гнет върху стотици хиляди почиващи, не са значими.

„ Всичко това, с цел да могат някакви си тарикати, да вадят огромни облаги. Оборотите им са по 100 000 лева за вечер. Всичко това унищожава българския туризъм “, добави Симеонов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР