СНИМКА: БУЛФОТО„Аз самата съм свидетел как в моя кабинет народен

...
СНИМКА: БУЛФОТО„Аз самата съм свидетел как в моя кабинет народен
Коментари Харесай

Ива Митева: В моя кабинет народен представител от отцепилите се е заявявал колко струва

СНИМКА: " БУЛФОТО "

„ Аз самата съм очевидец по какъв начин в моя кабинет депутат от отделилите се е заявявал какъв брой коства. И на това са били очевидци сътрудници от самата група ". Това сподели Ива Митева от " ИТН " пред " NOVA NEWS ".

" Така че да спрат да приказват небивалици против нас, тъй като ние може да излезем с съответни факти”, добави депутатът.

По думите ѝ не престават позвъняванията на представители от ръководещата коалиция в оставка към техни депутати.

" През почивните дни интензивно са им позвънявали за разнообразни срещи по разнообразни тематики. Грозно е, подмолно е, както е подмолно и държанието на тези, които се отделиха от нас, тъй като това са хора, които нищо неприятно не са видели, в това число от водача на тази партия”, разяснява Митева.

Бившият ръководител на Народното събрание изрази и учудване от това, че през днешния ден не е гласувано предлагането на Има Такъв Народ, обвързвано със Закона за персоналната помощ и персоналните асистенти.

„ То е извънредно значимо за хората, визира към 4 хиляди лица. Става дума за неголяма сума – към 35 милиона - и сме изумени от това, че хора, които застават зад мощна обществена политика, гласоподаваха срещу това наше предложение ", изясни Ива Митева.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР