снимка Булфото, архивВчера около 14:50 часа е получен сигнал за

...
снимка Булфото, архивВчера около 14:50 часа е получен сигнал за
Коментари Харесай

Алкохолът не прощава! Регистрирани са три опита за кражба на бутилки във Варна в последните дни

снимка Булфото, списък

Вчера към 14:50 часа е получен сигнал за кражба от магазин за хранителни артикули, намиращ се на бул. «Христо Смирненски» в гр. Варна. Неизвестно лице е направило кражбата на две бутилки с алкохол от стелажите на магазина, оповестиха от полицията.

Установено е, че причинители на действието е А.П. (47 г.) от Варна. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, известен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Стоките, обект на кражбата, са възобновени. А.П. е арестуван за период до 24 часа.

В събота пък е получен сигнал за опит за кражба от увеселително заведение, намиращо се на ул. «Цар Симеон I» в гр. Варна. Неизвестно лице е проникнало в заведението през незаключена врата и е направило опит за кражба на шест бутилки с алкохол. След незабавни дейности е открито, че причинител на действието е Р.Н. (27 г.) от Варна, прочут на Министерство на вътрешните работи. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, известен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Р.Н. е арестуван за период до 24 часа.

Третият случай на кражба на алкохол е от четвъртък. В полицията е получен сигнал за кражба от магазин за хранителни артикули, намиращ се на ул. «Хан Пресиан» в гр. Варна. Неизвестно лице е направило кражбата на спиртни питиета и козметика от стелажите на магазина. Задържан е П.Н. (29 г.) от Варна, прочут на Министерство на вътрешните работи и осъждан. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, известен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Стоките, обект на кражбата, са възобновени.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР