Снимка Булфото, архивВарненец предупреждава, че е попаднал на интернет измама

...
Снимка Булфото, архивВарненец предупреждава, че е попаднал на интернет измама
Коментари Харесай

Варненец се размина на косъм от финансова измама и алармира: Фалшиви частни кредитори от чужбина мамят закъсали в интернет!

Снимка Булфото, списък

Варненец предизвестява, че е попаднал на интернет машинация с подправен заемодател, научи " Петел ". Мъжът желал да покрие заемите си към няколко компании за бързи заеми в България, а никоя банка не желала да му отпусне средства на ниска рента, с цел да рефинансира. 

" В България няма по какъв начин да ми провиснал заем. И ето, ще ми провиснал от Франция ", споделя мъжът с букви А.В. Пред наш кореспондент той сподели копие на бордеро, което показва " задграничния заемодател " - женско име, което обаче не излиза на публична търсачка в мрежата. Открил обявата някъде като коментар по уеб сайтове. Кредиторът, посочващ себе си като госпожа Р. A. имала представител в София, който се обадил на претендента за заем и събрал информация за работната му ангажираност и всички персонални данни " за даване " на заем.

" Риск печели, риск губи ", си споделил индивидът. 

Имало обаче едно изискване. За да получи сумата от 5000 лв. на преференциална рента, той трябвало да преведе на кредитора близо 300 евро " такса ". 

Мъжът чакал няколко дни и попитал " консултанта " какво да прави. Получил отговор, че заемът му е преведен по сметка, само че не е задействан - т. е. - още не е наличен - още чакали да преведе " таксата ". 

Мъжът ревизирал в банката, където очаквал парите, от там му споделили, че няма никакъв превод на негово име. Така на косъм А.В. се разминал с финансовата машинация, тъй като в последния миг " патили " хора го предизвестили да бъде деликатен. Така и не превел сумата от близо 300 евро. 

" Не се връзвайте на неофициални разгласи в интернет, посочващи задгранични кредитори. Работата мирише на машинация, даже с български почерк. ", предизвестява той. 

Историята на А. с кредитни отговорности почнала преди 2 години, когато щерка му изгубила към 6000 лв. пари на работодателите му. Така, с цел да ги възстнови, А. почнал да тегли бързи заеми, банките не му отпускали нищо. В момента погасява отговорностите си едно по едно.  

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР