Снимка: Булфото, архивСпециализираният наказателен съд отхвърли искането на Миню Стайков

...
Снимка: Булфото, архивСпециализираният наказателен съд отхвърли искането на Миню Стайков
Коментари Харесай

Съдът реши: Миню Стайков остава в ареста

Снимка: Булфото, списък

Специализираният углавен съд отхвърли настояването на Миню Стайков за изменение на мярката му за неотклонение „ Задържане под стража “ по делото за корист с пари от европейски аграрни фондове, оповестява Novini.bg.

``
реклама

Стайков бе арестуван на 5 септември 2018 година и притеглен към наказателна отговорност от Специализираната прокуратура за управление на проведена незаконна група данъчни закононарушения и пране на пари.

Оттогава той е в ареста, откакто през май 2019 година му бе повдигнато обвиняване по второ дело (заедно с още 13 лица, петима от които чиновници в Държавен фонд „ Земеделие “) - за присъединяване в незаконен сговор за корист със средства от Програмата за развиване на селските региони и Националната стратегия за подкрепяне на лозаро-винарския бранш.

По това досъдебно произвеждане също му бе избрана най-тежката мярка за неотклонение.

Днес, 5 ноември 2019 година, съдът отхвърли за следващ път настояването за смяна на мярката му за неотклонение в по-лека поради съществуването на заплаха да въздейства върху следствието.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР