Снимка: Булфото, архивСлужители на КПКОНПИ са на ГКПП Капитан Андреево.

...
Снимка: Булфото, архивСлужители на КПКОНПИ са на ГКПП Капитан Андреево.
Коментари Харесай

Служители на КПКОНПИ са на ГКПП Капитан Андреево. Проверяват Златния гьол

Снимка: Булфото, списък

Служители на КПКОНПИ са на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ". По информация на Българска национална телевизия, чиновници от комисията на Сотир Цацаров ревизират по този начин наречения " Златен мочур ".

 Антикорупционната комисия ревизира търга от 2013 година, посредством който е определена компанията ПФС ЕООД за реализатор на дейностите по стерилизация.

Тогава компанията е била без опит в тази активност, а участниците в процедурата са били общо 4-ма. В регионалните дирекции на БАБХ в Ямбол и Хасково се ревизира цялата тръжна документи, както и по какъв начин Агенцията е взела решение активността по стерилизация на влизащите в страната транспортни средства да се разпореди на външен реализатор.

Според източници на " По света и у нас " през 2013 година, когато е взето решението и активността е предоставена на ПФС ООД, шеф на БАБХ-Хасково е бил Христо Вълчанов, който в този момент оглавява цялата Агенция.

Потърсени от КПКОНПИ отхвърлиха коментар.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР