Снимка: Булфото, архивПрезидентът на Република България Румен Радев направи специално

...
Снимка: Булфото, архивПрезидентът на Република България Румен Радев направи специално
Коментари Харесай

Румен Радев: Българската община е институцията, стояща най-близо до съдбите и проблемите на хората

Снимка: Булфото, списък

Президентът на Република България Румен Радев направи особено послание.

В Деня на българската община – 12 октомври, би трябвало да си спомним, че това е институцията, стояща най-близо до орисите и проблемите на хората, призвана да „ държи ръка “ на пулса на делника, съобщи Радев, написа Novini.bg.

Ето и цялото му изказване:

Днес жителите слагат пред кметовете, общинските съветници и чиновниците в общинските администрации високи условия за успеваемост, бистрота и публичен надзор.

Ето за какво в България най-накрая би трябвало да стартира разговорът за съответна данъчна политика, финансова автономия и действителна децентрализация, която да разреши на локалните управляващи да отговорят на високите упования на хората.

Кредитът на доверие е онази голяма отговорност, която постанова неизменност на волята и напъните в работата на всяка институция. На кметовете, общинските съветници и чиновници в общинските администрации поисквам здраве и да бъдат на висотата на публичните упования! Не позволявайте на рутината да притъпи чувствителността Ви за болките и проблемите на жителите!

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР