Снимка: Булфото, архивПремиерът Борисов се опасява, че ако отстрани Каракачанов

...
Снимка: Булфото, архивПремиерът Борисов се опасява, че ако отстрани Каракачанов
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Борисов го е страх да махне Каракачанов, за да не падне правителството, но аз ще му кажа, че

Снимка: Булфото, списък

Премиерът Борисов се притеснява, че в случай че в профил Каракачанов от министерския пост, ще падне цялото държавно управление. Същия боязън имаше и по отношение на Валери Симеонов, когато го посъветвах да го смени след серия от кавги, с цел да се свърши нещо положително. След оставката на Симеонов държавното управление остана устойчиво. Това съобщи извънредно в предаването „ Неделник ” в ефира на АЛФА ТВ водачът на АТАКА Волен Сидеров, оповестиха от пресцентъра на партията, представени от Novini.bg.

" Смятам, че в случай че Каракачанов бъде отхвърлен поради корупционни учредения, държавното управление отново няма да падне. Дали Вътрешна македонска революционна организация ще отдръпна поддръжката си, е различен въпрос, само че в случай че го създадат, ще затвърдят тезата, че са били в ръководството единствено поради постове. Принципната позиция, която трябваше да заемат, е да назначат технократ за министър, както направи АТАКА, а не партийния си водач, което придава една изкуствена стойност. Да не забравяме, че министърът на процедура е прислужник на народа ”, сподели още той.

Относно свадите към екоминистъра водачът на АТАКА съобщи, че Нено Димов не е издържал теста за министър и макар че е човек на Иван Костов, е могъл да се покае и да направи положителни неща за народа, за жалост обаче той е избрал различен път – този на олигархичните кръгове и лични ползи.

Националистът съобщи още, че Каракачанов носи отговорност за Димов, само че не е бил разпитван, и напомни случая с друго предопределение на водача на Вътрешна македонска революционна организация - Бате Харо, и схемата с продажбата на български паспорти. Сидеров даже се усъмни, че в случай че спецпрокуратурата влезе в Министерство на защитата, може би също ще се натъкне на любопитна информация и за други покупко-продажби.

В края на диалога Волен Сидеров разкри и целите си за новия сезон в Общинския съвет.

„ Като член на обществената комисия имам намерение да работя в областта на обществените действия. Възнамерявам да повдигна тематиката за дефицита на общински жилища и да оказа помощ на хора в потребност. Да дам вяра на пенсионерите и на многодетните фамилии, че може да им се помогне ”, приключи Волен Сидеров. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР