Снимка: Булфото, архивОт вчерашните разговори и допълнителните обсъждания стигаме до

...
Снимка: Булфото, архивОт вчерашните разговори и допълнителните обсъждания стигаме до
Коментари Харесай

ГЕРБ и Патриотите гласуват против президентското вето, връщат преференцията

Снимка: Булфото, списък

От вчерашните диалози и спомагателните разисквания стигаме до единно мнение, позиция която ще пазиме и в пленарна зала - да бъде отхвърлено ветото на президента. Това сподели на брифинг в Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов след среща на съдружните сътрудници в Народното събрание, заяви novini.bg

След като законът бъде обнародван, ще пристъпим към измененията за връщането на 7% в гласувалите в регион, с цел да има опция гласоподавателите да пренаредят листата, добави той.

Това стана огромен спор, не желаеме да се вършат внушения, че някой желае да ограничи изборни права, уточни Цветанов.

Това че отхвърляме ветото на президента, никога не е демонстрация на борба. Сигурен съм, че той е имал благородни планове, само че несъмнено екипът му не е изпипал претекстовете юридически, уточни ръководителят на ПГ на Обединените патриоти Волен Сидеров.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР