снимка Булфото, архивОсвен двамата млади мъже, загинали на пътя от

...
снимка Булфото, архивОсвен двамата млади мъже, загинали на пътя от
Коментари Харесай

Тъжна равносметка: Освен двамата загинали вчера още 8 човека са ранени по пътищата във Варна и региона

снимка Булфото, списък

Освен двамата млади мъже, починали на пътя от с. Константиново към Белослав, през вчерашния ден по пътищата във Варна и района са потърпевши 8 индивида при още 6 катастрофи. Това излиза наяве от информация от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна.

``
реклама

Вчера сутринта към 07:35 часа, на пътя от Девня за Белослав, лидерът на товарен  «Фиат» Д.Д. (42 г.) от Девня, на кръстовище, при съществуването на пътен знак «Стоп!», не пропуща и блъска «Мерцедес». Вследствие на случая са потърпевши лидерът на първото МПС и негова спътница (34 година от Девня), които получават контузни пострадвания, прегледани са и освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Около час по-късно,  на кръстовището на ул. «Парижка комуна» и бул. «Вл. Варненчик» във Варна, лидерът на. «Опел» П.П. (53 г.) от Варна, по време на придвижването си, при завой надясно, не пропуща и блъска пешеходка, която пресича пътното платно на пешеходна пътека. Вследствие на случая 71-годишната жена получава фрактури на гръден прешлен и лумбален прешлен, прегледана е и настанена за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

Само 10 минути по-късно, на кръстовището на изхода от Автомагистрала «Хемус» и ул. «Атанас Москов», товарен  «Нисан» с водач  П.Д. (77 г.) от Варна, не пропуща на " Стоп! " -а и блъска «Рено». Вследствие на случая са потърпевши лидерът на " Рено " -то  (25 г.) и негова спътница (25 г.), които получават контузни  наранявания, прегледани са и освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Около 09:40 часа, на кръстовището на ул. «Генерал Колев» и ул. «Царевец», лидерът на «Форд» Л.П. (79 г.) от Варна, навлиза на червен забранителен сигнал на светофарната уредба и блъска «Фолксваген». Вследствие на случая мъжът получава контузни  наранявания, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Пак през вчерашния ден, към 19:40 часа, преди кръстовището на ул. «Акад. Андрей Сахаров» и ул. «Тодор Радев Пенев», лидерът на «Опел» Д.Л. (29 г.) от Варна, по време на придвижването си, не пропуща и блъска пешеходец – малолетно момче, който пресича пътното платно на пешеходна пътека. Вследствие на случая момчето получава контузни пострадвания, прегледано е и освободено за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Около 20:30 часа, преди кръстовището на ул. «Д-р Анастасия Железкова» и ул. «Генерал Колев», лидерът на различен «Опел» - А.Д. (29 г.) от Варна, по време на придвижването си, при завой наляво, не пропуща и блъска пешеходец, който пресича пътното платно на пешеходна пътека. Вследствие на случая 46-годишният мъж получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР