Снимка Булфото, архивНационалната агенция за приходите /НАП/ започва процедура по

...
Снимка Булфото, архивНационалната агенция за приходите /НАП/ започва процедура по
Коментари Харесай

НАП продава бившата Цигарена фабрика в Хасково

Снимка Булфото, списък

Националната организация за приходите /НАП/ стартира процедура по продажба на някогашната Цигарена фабрика в Хасково. Обект на търга е административната постройка, в която преди години са се помещавали управлението и административният личен състав, оповестиха от офиса на Национална агенция за приходите в регионалния център, предава nova.bg.

Сградата не действа от години. Общото й техническо положение е приемливо. Функционално някогашната администрация включва три корпуса с топли връзки между тях, като главният от тях е на шест етажа, разясниха от данъчната администрация. На първите пет са позиционирани кабинети, а на последния етаж има конферентна зала.

Цената, на която е оценен парцелът, е 1 665 000 лева Сградата може да бъде прегледана от през днешния ден, 25 октомври, до 3 ноември в това число при прецизно съблюдаване на противоепидемичните ограничения. За задачата заинтригуваните лица първо следва да уговорят среща с обществения реализатор, разясниха от Национална агенция за приходите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР