Снимка: Булфото, архивНа 27 август, около 13:30 ч., по пътя

...
Снимка: Булфото, архивНа 27 август, около 13:30 ч., по пътя
Коментари Харесай

Камион и „Фолксваген” се сблъскаха на пътя Варна – Белослав. Петима са в болница

Снимка: Булфото, списък

На 27 август, към 13:30 ч., по пътя Варна – Белослав, на разклона за с. Езерово, 52-годишен лидер на т.а. „ Митсубиши “ подхваща ляв завой, като не пропуща движещ се в посока Варна л.а. „ Фолксваген Голф “ в резултат на което настава ПТП, оповестиха от полицията във Варна.

В болница са откарани 5 индивида, където след прегледи е открито: дете (момче) на 2 години, пасажер в л.а. Фолксваген е с фрактура на бедрена кост и травма на глава, настанен в поделение Ортопедия “; 50-годишна пътничка в л.а. Фолксваген е със съчетана контузия ( рана на глава и комоцио, фрактури на пръсти на ръка и крак), настанена в поделение „ Реанимация “ без заплаха за живота; 57-годишния лидер на л.а. „ Фолксваген “ е с фрактура на китка и травми на глава и гръден панер, оказана му е здравна помощ и е ориентиран за домашно лекуване.

Водачът на т.а. „ Митсубиши е с контузия и рана на глава и травми на двете колена, а 32-годишен пасажер е с травми на глава, шия, колена и лакът, оказана им е здравна помощ и са ориентирани за домашно лекуване. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР