Снимка Булфото, архивДнес за пореден път ставаме свидетели, че за

...
Снимка Булфото, архивДнес за пореден път ставаме свидетели, че за
Коментари Харесай

ГЕРБ: БСП не могат да излязат от тежката си фиксация в Цветанов

Снимка Булфото, списък

Днес за следващ път ставаме очевидци, че за Българска социалистическа партия тематиките за Европа и ползите на българските жители са непознати. Това се споделя в позиция на политическа партия ГЕРБ, изпратена до медиите. Очаквахме, че най-малко част от днешните изказвания на социалистите щяха да бъдат отдадени на пакета „ Мобилност “ и напъните, които поставиха българските евродепутати и държавното управление на Бойко Борисов в посока на блокирането му в Европейския парламент, написа Аctualno.com.

``
реклама

Българска социалистическа партия обаче към момента не могат да излязат от тежката си фиксация в Цветан Цветанов, която тематика ГЕРБ затвори морално още през вчерашния ден. Очевидно отсъствието на Българска социалистическа партия от Народното събрание мощно е увредило политическата им чувствителност за същински настоящите и значими политически тематики за българските жители, считат от партията на Бойко Борисов.

" Тук е моментът да попитаме Българска социалистическа партия, в случай че за тях оставката на Цветан Цветанов не е честен акт, а политически фалш – какъв е моралният прочит на издигането за лидер на листата за евродепутати на Българска социалистическа партия на Елена Йончева, която е с повдигнато обвиняване за пране на пари в изключително огромни размери? Как Българска социалистическа партия ще изясни на българите, които изгубиха спестяванията си при банкрута на КТБ, че лидер на листата им е човек, който е имал обща офшорна компания с Цветан Василев?

И можем ли да тълкуваме първата позиция на Йончева в листата на Българска социалистическа партия като явен знак, че неин подгласник и на втора позиция ще бъде заплатен упрекнатият в най-тежкото политическо закононарушение – пазаруването на гласове – Манол Генов? ", питат още от ГЕРБ. " Вследствие на едноличното ръководство на водача на Българска социалистическа партия и нежеланието ѝ да чуе гласа на алените структури, Корнелия Нинова е на път да сътвори следващия противен казус – незабавно откакто бъде определена за евродепутат, Елена Йончева да стане първата, на която ще бъде свален имунитетът в Брюксел.

А във връзка с морала, както Българска социалистическа партия, по този начин и самата Йончева би трябвало да отговорят до какъв брой почтено е това, че Йончева даже не напусна Народното събрание, откакто беше определена за лидер на алената евролиста. За разлика да вземем за пример от Петър Курумбашев, който макар действителният риск да бъде преместен от феномена 15/15, напусна българския парламент при миналата акция, след което се съобрази с волята на гласоподавателя да изпрати в Брюксел Момчил Неков вместо него ", разясняват още от Политическа партия ГЕРБ.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР