Снимка Булфото, архивДнес още преди обяд валежите в Източна България

...
Снимка Булфото, архивДнес още преди обяд валежите в Източна България
Коментари Харесай

Като е тръгнало по вода. Новата седмица започва с дъжд, вятър и студ

Снимка Булфото, списък

Днес още преди обяд преваляванията в Източна България ще спрат, а денем и облачността там краткотрайно ще се раздра, написа TrafficNews.bg.

Над останалата част от страната ще се задържи най-вече облачно и тук-там, основно в Югозападна България ще има валежи.

``
реклама

Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 11 и 16 градуса, а минималните сред 3 и 8 градуса, оповестиха синоптиците от Национален институт по метеорология и хидрология.

Над Черноморието сутринта ще е облачно, към момента тук-там със слаби превалявания. До обяд преваляванията ще спрат и до края на деня ще има разкъсвания на облачността, на доста места до най-вече слънчево. Ще духа до сдържан северен вятър. Остава хладно с оптимални температури сред 10 и 13 градуса. Температурата на морската вода е 11-12 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

По планините още веднъж ще е най-вече облачно. Превалявания от дъжд ще има тук-там в масивите от Западна България, на височина над 1800 м ще са от сняг. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 6 градуса, на 2000 метра - към 0 градуса.

Във вторник и сряда незначителни валежи ще има единствено на изолирани места. Ще има и краткотрайни разкъсвания и понижения на облачността, на повече места и по-продължителни първия ден. Вятърът ще се ориентира от северозапад.

Сутрешните температури ще се намалят и на обособени места в Североизточна България и по високите полета при изясняване в нощните часове ще се образува слана. Дневните температури едва ще се покачат.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР