Снимка: Булфото, архивБившият премиер Бойко Борисов заръча на депутатите от

...
Снимка: Булфото, архивБившият премиер Бойко Борисов заръча на депутатите от
Коментари Харесай

Борисов: Имам много антитела, но ще се ваксинирам, за да дам пример. Кацаров е лъжец

Снимка: Булфото, списък

Бившият министър председател Бойко Борисов заръча на депутатите от ГЕРБ да работят в Народното събрание за всеобщо имунизиране на българите.

" Като отидете в Народното събрание желая да се фокусирате върху една цел. Тази цел касае живота, образованието, здравето и стопанската система - всеобщата имунизация на хората. С смут следя по какъв начин във Франция се готвят за чет и продължава да не го маха. Кацаров е просто измамник, само че Радев стои зад него. При по този начин наречения " модел Борисов " той от дълго време щеше да е махнат, а аз щях да отида да се извиня на хората в „ Пирогов “ ", съобщи някогашният министър председател.

И съобщи, че той ще си сложи ваксина против COVID-19, макар, че е изкарал ковид и имал доста антитела.

" Искам да възстановя имунизационния развой, в този момент сме на 15% към този момент в Европа минаха 50, 60, 70% Аз имам доста антитела, само че ще се имунизирам с цел да дам персонален образец. Така, че всички старания да са ви там. Обърнете се и към другите партии. Да стоят милиони ваксини, тъй като имаме един несръчен министър, е закононарушение ", разяснява още водачът на ГЕРБ.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР