Снимка: Булфото, архивСтава въпрос за предизборни маневри на двама души

...
Снимка: Булфото, архивСтава въпрос за предизборни маневри на двама души
Коментари Харесай

Ген. Атанас Атанасов: Шпионският скандал е предизборна пушилка

Снимка: Булфото, списък

" Става въпрос за предизборни маневри на двама души – Борисов и Гешев ". Това е обяснението за шпионския скандал от през вчерашния ден на ген. Атанас Атанасов – ръководител на ДСБ и съпредседател на " Демократична България ", някогашен шеф на Национална работа " Сигурност ".

" Тъй като се обрисува Борисов да загуби локалните избори, а Гешев се тормози от това, че се надига митинг против неговия избор за основен прокурор, тези хора си служат със корист с власт, с цел да могат да манипулират публичното мнение. Това е обикновена акция за задържане на отлива на десни гласоподаватели към ГЕРБ. Тази история е безспорен кьорфишек. Борбата е за сърцата и мозъците на избран кръг хора и то изключително на евроатлантически насочените на идните избори да поддържат Борисов. Има доста сериозна ерозия в тези среди към ГЕРБ и Борисов “, съобщи в предаването " Преди всички " по Българска национална телевизия ген. Атанасов, написа Novini.bg.

Явно тези хора в кръга " Русофили " обичат Русия, само че това не е наказуемо по Наказателния кодекс, акцентира ген. Атанасов и добави: " За да имаме съставомерност на това действие, тези хора би трябвало да са приели да се слагат в услуга на Русия като шпиони, което значи, че те би трябвало да имат достъп до класифицирана информация в България, която да събират и изнасят, а тези хора, които са привиквани или арестувани – не знам да имат достъп до такава информация “.

Междувременно текат доста значими процеси, да вземем за пример " Белене ", означи още генералът.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР