Снимка Булфото, архивПосланието на протеста и нашето политическо послание е

...
Снимка Булфото, архивПосланието на протеста и нашето политическо послание е
Коментари Харесай

Христо Иванов: Единственият възможен диалог днес е за честността на изборите

Снимка Булфото, списък

" Посланието на митинга и нашето политическо обръщение е доста ясно: разговор оттук насетне единствено в предизборна акция, с гласоподавателите. Диалог по въпросите, които гласоподавателите са поставили, тъй че тези въпроси да трансфорат идващите избори в един референдум - референдум за положението на върховенството на закона и за опцията въобще да се има доверие на институциите в България. Накъде ще продължи България, с цел да се модернизира? ”.

Това съобщи Христо Иванов в диалог с Лили Маринкова за предаването “Алтернативата ” по ТВ 1. Той дефинира апелите за разговор от страна на властта като опит за печелене на време, тъй като рецесията през днешния ден е резултат от неналичието на разговор.

“Управляващите, с цел да докарат толкоз доста хора по цялата страна и, апропо, по целия свят от българската общественост в чужбина, да са на улиците към този момент три месеца, това демонстрира, че всякаква опция за рационален диалог, през институциите, през медиите, се е изчерпала от позиция не просто на хората на улицата, само че на голяма част от публичното мнение. ” - съобщи Иванов и напомни, че съгласно поредност от социологически проучвания митингите се поддържат от сред 60 и 70% от популацията. Според Иванов Сараят - Движение за права и свободи Директива за птиците, Руското лоби към Първанов -  търси метод да обезпечи още време на Борисов, с цел да бъде отслабен натискът към него. Като тематика на деня и единствена опция за разговор с ръководещите Иванов посочите тематиката за честността на изборите.

“Искаме оставка на това ръководство и на основния прокурор незабавно. Единствената тематика, по която си коства да се води някакъв разговор, е честността и организацията на изборите. ” Лидерът на “Да, България! ” и съпредседател на “Демократична България ” прикани феновете да се включат в акцията, наречена от него “Операция Независимост ”, с която от обединяването стартират всеобщо записване на доброволци, които да бъдат покровители по изборните секции в деня на изборите, с цел да подсигуряват честното преброяване.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР