Снимка: Булфото, архивКрадете идеите ни, поне го кажете. Кажете благодарим,

...
Снимка: Булфото, архивКрадете идеите ни, поне го кажете. Кажете благодарим,
Коментари Харесай

Сидеров ядосан на БСП: Крадат идеите ни - поне да го кажат и да благодарят

Снимка: Булфото, списък

" Крадете концепциите ни, най-малко го кажете. Кажете благодарим, господин Сидеров, че сте написали това, с цел да можем да преписваме от него. Това сподели ръководителят на ПГ на „ Обединени патриоти “ и водач на „ Атака “ Волен Сидеров в дебатите по измененията в Закона за концесиите на първо четене, съобщи „ Фокус “. 

„ За 156 дни в 42-то Народно събрание „ Атака “ предложи 31 законопроекта, 9 от които на второ четене. 25 проекторешения и 3 заявления. Тогава на власт беше коалиция БСП- Движение за права и свободи “, напомни той.

„ Нито едно предложение не беше признато от ръководещите “, съобщи Волен Сидеров. „ Българска социалистическа партия отхвърлиха предлагането ни минималната пенсия да бъде 500 лв. “, уточни той.

„ Предложихме минималната работна заплата да се приравни към междинната минимална работа заплата за страните от ЕС- отхвърлено с гласовете на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи “, изясни Сидеров. „ Атака “ предложи и преустановяване на всички концесионни контракти за рандеман на злато, за което приказвам от 15 години. Г-жо Нинова, вие тогава не бяхте в политиката. Предложението ни беше отхвърлено с гласовете на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и ГЕРБ “, сподели още водачът на „ Атака “.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР