Снимка: btvnovinite.bgДиагнозата, за която никой не е подготвен, не е

...
Снимка: btvnovinite.bgДиагнозата, за която никой не е подготвен, не е
Коментари Харесай

Ади, Милен и трите седмици, за които животът се променя

Снимка: btvnovinite.bg

Диагнозата, за която никой не е квалифициран, не е завършек на историята, а начало на борба, която може да бъде извоювана. След като казаха в първата си книга „ Ние победихме рака! ”, Ади и Милен Цанови дават препоръки на всички, които се борят с тежките болести в „ 21 дни да промениш живота си ” btvnovinite.bg.

А те знаят какво значи тази смяна. Преди 4 години Милен Цанов е съсобственик на кетъринг компания, а Ади е брачен сътрудник и основател на място за образуване на събития. Щастливо женени над 2 десетилетия. На 25 октомври 2014 година Милен научава, че има извънредно нападателен рак на езика и без стандартна медицина му остават 6 месеца живот.

„ Когато чух диагнозата изгубих схващане, бях паднал в коридора на болничното заведение ”, показа той в студиото на „ Тази събота ”.

С Ади решили да търсят различни способи на лекуване. След дни, прекарани в 15-часово четене на разнообразни книги по тематиката, почнали борбата за живота на Милен.

„ Първото, което променихме, е нашето хранене. Разбрахме какво е жива храна – плодове, зеленчуци необработени или на сокове, смутита и салати ”, описа Ади. От менюто изчезват месото, млечните артикули и термично обработените храни. Днес в кухнята им има единствено машина за готвене на пара, сокоизтисквачка и апарат за смутита.



Това е в тотално несъгласие с лекарските наставления, които (както откриват по-късно) са идентични във всички лечебни заведения и за всички типове рак – „ мощна ” диета с месо, вафли и така нататък Според Ади и Милен туморите се хранят точно с такава „ мъртва храна ” със захари, набухватели и оцветители. Те считат, че стандартната медицина от дълго време знае какви са резултатите от храненето върху организма, само че смяна би означавала „ да удари пестник на фармацията, а те са брат и сестра ”.

Така Милен и Ади стартират дружно соколечение за 42 дни, след това последователно привикват на водно недояждане и на по-късен стадий той прави близо 30 дни без храна. Усеща смяната след 40-ия ден, и двамата смъкват по към 30 кг, а неговите проучвания се усъвършенстват непрестанно. Днес той е изцяло здрав.

„ Съвременната медицина е с предистория от 150 години, до момента в който методите, които употребяваме, са хилядолетни ”, безапелационен беше той. По думите и на двамата 21 дни са задоволителен период, с цел да откри човек, че има неприятен табиет и да стартира да се бори с него.



Милен обаче предизвести: прочистването на организма може да върви ръка за ръка с смяната на хранителния режим, само че не влизайте в недояждане без да сте се срещнали с неговите специфики. Ади на собствен ред прикани да не оставяме на страна подробните проучвания на кръв и урина, както и биопсията като единствен отговор на въпроса дали приказваме за рак, или не.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР