Снимка: БТАСледвайте Гласове в .Контактната група на Росен Плевнелиев и

...
Снимка: БТАСледвайте Гласове в .Контактната група на Росен Плевнелиев и
Коментари Харесай

Контактната група на Плевнелиев и Паси се среща с ДПС

Снимка: Българска телеграфна агенция
Следвайте " Гласове " в.

Контактната група на Росен Плевнелиев и Соломон Паси ще се срещне с представители на парламентарната група на Движение за права и свободи през днешния ден в 13 часа. Разговорите ще се проведат в зала „ Запад “ в Народното събрание.
Резултатите от диалозите ще бъдат систематизирани на конференция в постройката на Народното събрание от 15 часа, оповестява Българска телеграфна агенция.  
В събота контактната група организира срещи с парламентарните групи на ГЕРБ-СДС и „ Български напредък “. Официално отказали присъединяване в тези диалози са парламентарните групи на „ Продължаваме Промяната “, „ Демократична България “ и „ Българска социалистическа партия за България “.

След диалозите в събота Росен Плевнелиев разяснява, че е положителен реалист. Най-трудното занапред следва, само че виждаме доста пресечни точки, уточни той пред публицисти в Народното събрание. 
Плевнелиев означи, че са в контакт и с тези парламентарни сили, които публично са отказали да вземат участие в консултациите, и ще ги осведомят за решенията и целите, по които са намерили единодушие. Ще се опитаме да съгласуваме с тях и този текст на декларация на 48-ото Народно заседание, който желаеме да представим на вниманието на обществото и медиите в понеделник, когато завърши първата фаза на съвещания, добави той.
Според Плевнелиев отводът от разговор на първо място е, тъй като тези политически партии още са останали в предизборните си настройки, в предизборните си обещания. " Последните избори и методът, по който се водиха предизборните акции, минаха всички граници на неефективността, на завист и разделяне, на което в този момент плащаме огромната цена. Уважаеми политици, не се прави по този начин ", означи той.
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР