снимка: БТАХоливудската актриса Брук Шийлдс е била изнасилена, разкри тя

...
снимка: БТАХоливудската актриса Брук Шийлдс е била изнасилена, разкри тя
Коментари Харесай

Оцелей и се махни: Брук Шийлдс е била изнасилена

снимка: Българска телеграфна агенция
Холивудската актриса Брук Шийлдс е била изнасилена, разкри тя в документалния филм „ Хубавицата: Брук Шийлдс “. Премиерната прожекция на кино лентата беше в петък на кинофестивала „ Сънданс “ в Съединени американски щати.

Бившият топмодел и кино звезда резервира името на насилника в загадка. Във кино лентата Брук Шийлдс споделя, че е била потърсена от въпросния мъж, който е познавала преди този момент, малко след завършването на университета. Актрисата считала, че става въпрос за среща по отношение на кастинг.

Мъжът завел младата актриса в хотела си под предлог, че желае да й извика такси от стаята си. Брук Шийлдс е била изнасилена в банята на хотелската стая.

Тя изясни, че не се е пробвала да избяга, тъй като се е страхувала, че това ще предизвика повече принуждение.

„ Страхувах се, че ще ме удуши или нещо сходно. Така че не се борих с всички сили. Не можех да мръдна… Казах си, че това, което се случва би трябвало да е задоволително и всичко, което си повтарях беше – оцелей и се махни от тук. Бог знае, ще ми помогне. Аз също знаех по какъв начин да се отделя от тялото си, имах опция да упражнявам. “, споделя Шийлдс.

След случилото се Брук взела такси и отишла при собствен другар. Актрисата прибавя, че дълго време даже не е разбирала, че е била изнасилена, и се упреквала за всичко.

„ Вярвах, че съм дала някакъв знак, който се е прочел по този метод. Пих вино на вечеря, отидох до стаята му. Бях толкоз доверчива… “, спомня си тя.

Шийлдс призна, че след това е
написала писмо до изнасилвача,
в което го е обвинила, че е предал доверието ѝ, само че не е получила отговор. Тогава тя решила да не се счита за жертва и да не помни за всичко, тъй като „ системата в никакъв случай не ми помогна… за следващ път разбрах, че можеш да разчиташ единствено на себе си. “

Досега актрисата не е разкривала случилото се обществено.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР