Снимка БСТВОт наши различни източници научихме, че по указание на

...
Снимка БСТВОт наши различни източници научихме, че по указание на
Коментари Харесай

Ген. Валери Григоров пред Фрог: ММА-отломки и мутри се събират, за да предизвикат сбивания на утрешния протест

Снимка БСТВ

От наши разнообразни източници научихме, че по напътствие на премиера Бойко Борисов за утрешния народен митинг се събират мутри и ММА-отломки, с цел да провокират всеобщи сбивания.
Това заяви пред ген. Валери Григоров от “Ние, жителите ” и участник в антиправителствените митинги. Ето какво показа той: 

От наши източници получихме тази информация още през вчерашния ден. Днес тя ни бе доказана от други източници.  Това ще покаже бандитския  характер на ръководството на българската страна и тяхната единствена цел - да запазят властта. Призовавам всички български жители, които не могат да одобряват окупирането на България от бандити, да излязат на митинга на 2 септември, с който да кажем “Не ” на бандитското ръководство и  оставка на Бойко Борисов и Иван Гешев. 

Със сигурност ще осведомяваме полицията за тази информация,но не съм сигурен какво ще създадат. Те са се дистанцирали от задачата по запазване на  обществения ред и сигурността на българското общество. Занимават се единствено с политика. Ако им бъде сложена задача от Делян Пеевски, евентуално ще са по-активни.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР