снимка: БСПБългария е на кръстопът – дали да продължим да

...
снимка: БСПБългария е на кръстопът – дали да продължим да
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: 14 партии и организации изненадващо подкрепиха БСП за изборите

снимка: Българска социалистическа партия

България е на кръстопът – дали да продължим да сме най-бедни и първи по смъртност, или  да възстановим страната, сподели Корнелия Нинова по време на подписването

„ Благодаря ви, че сме дружно в миг за предизвикателство за всички нас. България е изправена на кръстопът. Предстои значим избор - дали да продълим както досега след 11 години ръководство на ГЕРБ и Борисов, който ни сложи на последните места по всички места, само че и на първите места по смъртност, по беднотия, по неравенства и по корупция.

Изборът през днешния ден е значим дали да продължаваме по този метод или да стартираме възобновяване на българската стопанска система, на българското земеделие, на българската просвета и нематериалност. Да подсигуряваме на всеки достъп до опазване на здравето, където и да се откри в България. Да възродим българското самочувствие. Това е изборът през днешния ден пред нас. ” Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на подписването на съглашения за съдействие сред левицата и други партии и придвижвания. Тя благодари на всички включили се към каузата  на Българска социалистическа партия за почтени избори.

„ Никой не може да се оправи самичък в тази рецесия, по тази причина обединяването ни през днешния ден е извънредно знаково и значимо – да съберем всички почтени, честни хора, които желаят смяна. Да им подадем ръка на тези, които сега се усещат уплашени и да ги освободим от страха. ” акцентира Нинова. Тя обърна внимание на присъстващите,че  последното оръжие на ръководещите е всяването на боязън, на незаинтересованост, на намаляването на изборната интензивност, към което всички.трябва да се противопоставим. „ Нека
призовем всички – самоуверено, свободно, почтено да излязат да гласоподават. ”, моли водачът на Българска социалистическа партия.

„ Подписваме споразумението  тук по две линии – поддръжка в политиките и поддръжка за почтени избори. Вчера подписахме с 5 организации, през днешния ден с още 9. Ще продължим и другата седмица – т.е. ставаме от ден на ден тези, които сплотяваме напъните си за смяна, стабилността и сигурността, която желаеме да дадем на българския народ. ”, уточни ръководителят на българските социалисти.

На  срещата представителите на другите партии и придвижвания споделиха паниките си за бъдещето на българия и значимостта на идните избори като последна вяра за страната ни.

Лидерът на Българска социалистическа партия изясни, че всички тези  въпроси  може да се даде обобщаващ отговор: При ръководство на Българска социалистическа партия няма да се краде и ще има страна. Повече страна в основни браншове за развиването на България – опазване на здравето, обучение, енергетика. Без да
се краде и влезе ли страната си в ролята, която би трябвало да има, всичко останало можем да решим. Имаме нужната воля, експертност, разсъдък и почтеност. ”, съобщи Корнелия Нинова.

Нинова акцентира, че Българска социалистическа партия си е сложило за задача да подсигурява честността на вота.  „ Ние ще бъдем поръчител за честния избор. Вярвам, че обединени можем да се оправим. И на добър час на всички. Вярвам в успеха на  На 4-ти,4-ти с номер 4 в бюлетината. ”, приключи Корнелия Нинова.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

*публикация 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР