Снимка: БлицЕвродепутатът Ангел Джамбазки изригна с гневен пост във Фейсбук

...
Снимка: БлицЕвродепутатът Ангел Джамбазки изригна с гневен пост във Фейсбук
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки изригна гневно срещу колегата си в ЕП Светослав Малинов

Снимка: Блиц

Евродепутатът Ангел Джамбазки изригна с ядосан пост във Facebook срещи настояването на сътрудника си от Екологичен потенциал Светослав Малинов Брюксел да стартира наказателна процедура против България поради построяването на автомагистрала „ Струма “ и за Пирин. Според него е необичайно, че български представител в Екологичен потенциал се е подписал под сходно нещо, оповестява Блиц.

" Не ми е известно да има различен български представител в Екологичен потенциал, който да твърди, че желае страната му да бъде осъдена и санкционирана. Странно схващане за отбрана на народен интерес, няма дума. Изобщо не ми е известно нито един член на Екологичен потенциал да е изискал наказателна процедура против страната си. Това е немислимо ", написа Джамбазки в обществената мрежа. 

" Обяснявам си го с партиен и политически нарцисизъм и с наближаващите след година избори. Обяснявам си го с дребни политически сметки, към оглавяване на партийни листи, доминирани от розово-зелени талибани и крайни културни марксисти. Които намерено работят за ползите на непознати страни и компании ", отбелязва той. 

Публикуваме цялостния текст на коментара без редакторска интервенция.

Група от няколко сътрудници поискала от Европейска комисия наказателна процедура против България. От всичките седем от общо седемстотин петдесет и един членове на Екологичен потенциал, четирима подписали писмото са от крайната левица, зелени и впрочем, а двама са от ЕНП и един от ЕКР.
Дотук нищо ново, лъжите на зелените и комунистите по тематиката от дълго време не са вест. Както се споделя, това им е работата. Да лъжат.
Припомням върха на лицемерието. Колегата Франческа Келер, една от водачите на зелените, която стачкува и пречи на развиването на планинските райони в България твърди, че не знае какъв брой лифта са издигнати в последните години в родната ѝ Германия.

Дали? Странно, нали? Да си немец, който се бори против градежа на един въжен превоз в България, пък да твърдиш, че не знаеш, че в Германия са издигнати над триста нови лифтови уреди единствено за няколко години. И се възнамеряват още толкоз. Меко казано необичайно. Не го имам вяра.

Странното е, че автограф е поставил и български представител в Екологичен потенциал. Не ми е известно да има различен български представител в Екологичен потенциал, който да твърди, че желае страната му да бъде осъдена и санкционирана. Странно схващане за отбрана на народен интерес, няма дума. Изобщо не ми е известно нито един член на Екологичен потенциал да е изискал наказателна процедура против страната си. Това е немислимо.
Това си е вест. Отвратителна, освен това.

Още повече, не става дума единствено за паркове, става дума за искане за наказателна процедура против България, поради проектите за градеж на жизненоважния сектор от автомагистрала „ Струма ” през Кресненското дефиле. Участък, който лишава десетки, в случай че не и стотици човешки животи на година. Всеки, който е минавал най-малко един път от там, знае, че автомагистралата може да мине или през дефилето, или през прилежащите планини, една от които още веднъж е Пирин. Шизофрения? Неграмотност? Дребен, късоглед политически гешефт?

Обяснявам си го с партиен и политически нарцисизъм и с наближаващите след година избори. Обяснявам си го с дребни политически сметки, към оглавяване на партийни листи, доминирани от розово-зелени талибани и крайни културни марксисти. Които намерено работят за ползите на непознати страни и компании.

Като сме тръгнали по този начин, имам още няколко оферти към сътрудника: предлагам му да изиска да бъдат наложени наказания на България поради грабителската приватизация и обвързваните с нея лица. Сещам се за един създател на партията. Основателят на партията, чиито представител е сътрудника и която се брои за „ дясна ”.

На базата на това, сещам се, че би трябвало предложи да бъдат наложени наказания на България и поради съветските и всевъзможни други зависимости в стопанската система ни, пристигнали след ръководството на някои други партии – продажбата на едната ни рафинерия, и усилени след грабителската приватизация.

После, сещам се за една банка, където един създател на същата партия държеше свои и партийни пари, само че нещо спря да приказва по тематиката. Питам се какво стана с тази банка и следствието по нея – да наложим наказания на България по този мотив, предлагам.
ОК е, нали? Да заплащат българските жители поради нечия политическа наглост. Защото това ни предлага сътрудника – поради партиен, провеждан от личната му политическа мощ, нарцисизъм да заплащат елементарните жители, които са го изпратили в Екологичен потенциал да ги съставлява и да пази ползите им.

Още повече, Европейска комисия неведнъж отхвърли лъжите на зелените комунисти във връзка опазването на природата в България. Според източници от Европейска комисия, и градежа на Струма, и частичното изменение на проекта за Пирин се поддържат.
Да, България би трябвало да развива планинските си райони и туризма. Това ще даде прехранване на хората, които живеят там. И ще им даде опция да вършат бизнес, а не да бракониерстват и да изсичат гората. Това е същинското зелено. Това е грижата за природата. Защото зеленото е родолюбие.

Да, България би трябвало да довърши автомагистрала Струма. Това ще спести хиляди човешки животи и вреди за стопанската система.
Да, това не се харесва на розово-зелените талибани, които работят за непознати ползи и своя сметка. Те получават грантове, с цел да саботират тези значими за българското общество планове. Да тези хора си купуват и евродепутати. Но това си остава за сметка на тяхната съвест. Срамота.

Това ще мине и ще замине, следващата излагация. Ще остане срамът. Ще остане грозната картинка, след свалянето на маските. Но и това не е неприятно. Поне е ясно кой кой е, кой чии ползи пази.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР