Снимка БлицКорнелия Нинова не може да дава морални оценки, когато

...
Снимка БлицКорнелия Нинова не може да дава морални оценки, когато
Коментари Харесай

ГЕРБ: Нинова и БСП се катерят върху трупове към властта! Върху некролози на починали хора си лепнаха...

Снимка Блиц

„ Корнелия Нинова не може да дава морални оценки, когато в нейната парламентарна група се намира Манол Генов “. Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ Маноил Манев по време на брифинг в Народното събрание по отношение на конференцията на Българска социалистическа партия, на която Корнелия Нинова засегна тематиката за ДАБЧ, арестите на олигарси и проверката на Прехода, написа Блиц.

 

Според Манев морални стожери могат да бъдат хора, които са посочили морал.

По отношение на казаното от Нинова, че ГЕРБ „ хвърлят на кучетата “ дребния съдружен сътрудник, депутатът от ГЕРБ съобщи, че ГЕРБ е поредна. 

„ Всеки, който наруши закона получава своето място. Няма такива „ свещени крави “ в връзките на ГЕРБ. Всеки, който направи неточност си заема полагаемото място “, сподели Манов. 

Той прикани Българска социалистическа партия да вземат образец от ГЕРБ и да си изчистят личната къща.

„ Дано Българска социалистическа партия не напишат управническата си стратегия като " Визия за България ", за която съумяват да съберат служебно сред 5 и 30 индивида при обиколките си из страната и за която канят с бележки върху таблата с некролозите “, сподели още Манов.



„ За 10 години ръководство на ГЕРБ приходите се усилиха три пъти. Контрабандата падна 5 пъти, брутният вътрешен артикул удари рекордни равнища “, сподели пък депутатът от ГЕРБ Александър Иванов, член на парламентарната комисия по бюджет и финанси.
 



По-рано през днешния ден депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова разгласява в персоналния си фейсбук профил фотография, на която се вижда по какъв начин Българска социалистическа партия са закачили рекламен постер върху некролози, а над фотоса написа:

„ Още от времената на Народния съд за Българска комунистическа партия човешкият живот няма стойност, само че грубата подигравка с паметта на умряли хора и споменът за тях от околните им, минава границите на естественото.
Още един ужасяващ образец, какво значи " да се катериш върху трупове към властта "! “.



 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР