Снимка БГНЕСМинистърът на отбраната на Сърбия Александър Вулин отправи заплаха

...
Снимка БГНЕСМинистърът на отбраната на Сърбия Александър Вулин отправи заплаха
Коментари Харесай

Военният министър на Сърбия: Хашим Тачи ще лази пред сръбската армия

Снимка БГНЕС
Министърът на защитата на Сърбия Александър Вулин насочи опасност против косовския президент Хашим Тачи, предава основаното в Прищина албанско електронно издание Gazeta Express, представено от Фокус.
Вулин съобщи, че по време на предходната война Тачи е „ бягал пред “ сръбската войска, а идващия път „ той ще лази пред сръбската войска, в случай че се наложи “.
„ Що се отнася до нечуваната храброст на Тачи, последният път той бягаше пред Югославската войска. Следващият път ще лази преди сръбската войска, в случай че се наложи “, съобщи Вулин. Неговата реакция пристигна, откакто косовският президент съобщи, че изказванията на сръбския му сътрудник Александър Вучич по отношение на това, че ще изпрати сръбската войска в Косово „ са празни приказки “.
Изданието напомня, че връзките сред Сърбия и Косово се обтегнаха, откакто в понеделник косовската полиция арестува шефа на сръбската парламентарна Канцелария за Косово и Метохия Марко Джурич, който, както написа Gazeta Express, влезе незаконно на територията на Косово.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР