Снимка БГНЕС архивВ ресторант в щата Вирджиния отказали да обслужат

...
Снимка БГНЕС архивВ ресторант в щата Вирджиния отказали да обслужат
Коментари Харесай

Изгонили от ресторант Сара Сандърс, защото работи за Тръмп

Снимка БГНЕС списък
В ресторант в щата Вирджиния отказали да обслужат в петък говорителката на Белия дом Сара Сандърс, предава БГНЕС.
Причината била, че тя работи за президента на Щатите Доналд Тръмп. „ Вчера вечерта собственичката на ресторанта Red Hen в Лексингтън ме помоли да си потегли, тъй като работя за Тръмп, и аз възпитано си потеглих. Нейните дейности приказват повече за нея, в сравнение с за мен “, написа Сандърс в Туитър. „ Винаги се старя да се отнасям с почитание с хората, даже и в случай че не съм съгласна с тях “, акцентира Сандърс в коментара си за случката.

" Сега " напомня:

Само преди дни прогониха с освирквания и американски министър от ресторант във Вашингтон. Секретарят по вътрешната сигурност Кирстен Нилсен била обградена от гневни клиенти, които викали " Срамота! " и я упреквали в закононарушения.

Нилсен била отишла да вечеря в мексикански ресторант, което възмутило протестиращите още повече. Част от хората, които я освирквали, бяха деятели от неправителствена организация. Другите били клиенти на заведението.

След десетина минути Нилсен напуснала ресторанта. Повод за борбата е практиката деца да бъдат отнемани от родителите им, които влизат нелегално в Съединените щати. Тя е част от политиката на нулева приемливост, която разгласи Доналд Тръмп.

Според адвокати, почналото в последно време лишаване на огромен брой деца е резултат от метода, по който сегашната администрация пояснява закона. Доскоро незаконното прекосяване на границата беше считано за закононарушение от общ темперамент. Но откогато Тръмп е на власт, хванатите на границата се пращат във федерални затвори, където е невероятно наличието на деца. Демократите в Конгреса настояват, че нищо в законите не постанова това.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР