Снимка БГНЕС архивХиперзвукови ракети от най-новия комплекс Кинжал“ ще бъдат

...
Снимка БГНЕС архивХиперзвукови ракети от най-новия комплекс Кинжал“ ще бъдат
Коментари Харесай

Хиперзвуковите ракети „Кинжал“ ще бъдат тествани на бомбардировачи Ту-22М3

Снимка БГНЕС списък
Хиперзвукови ракети от най-новия комплекс „ Кинжал “ ще бъдат тествани на бомбардировач Tu-22M3 на далечни дистанции, предава TACC, представена от Агенция Фокус. Руската организация се базира ня източник от съветския защитителен индустриален комплекс. " Кинжал " ще бъде тествана на Ту-22М3 ", споделил той, добавяйки, че " няколко хиперзвукови ракети ще бъдат тествани на един бомбардировач ". Източникът не е показал датите на тестванията.
ТАСС няма публично удостоверение на тази информация.
За пръв път съветският президент Владимир Путин разгласи комплекса " Кинжал " през март 2018 година Ракетата на комплекса лети със скорост 10 пъти по-бърза от звука и е в положение да преодолее всички съществуващи и бъдещи системи за противоракетна защита. " Кинжал " включва изтребител Миг-31К, кадърен да носи единствено една свръхзвукова ракета.
Tu-22M3 - свръхзвуков бомбардировач-ракетоносец, предопределен да унищожи земни и морски цели. Той е признат на въоръжение през 1989 година Бяха създадени общо 500 самолета Ту-22М с разнообразни модификации. В ход е работа на нова версия на самолета - Tu-22M3M (през август ще се извърши първия полет).
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР