Снимка BGFlags.comСАЩ временно разположиха военни части в Либия на фона

...
Снимка BGFlags.comСАЩ временно разположиха военни части в Либия на фона
Коментари Харесай

САЩ разположиха военни части в Либия

Снимка BGFlags.com

Съединени американски щати краткотрайно разположиха военни елементи в Либия на фона на ескалиралия спор, оповестяват медии, представени от news.bg.

Африканското командване на Въоръжените сили на САЩ(AFRICOM) осведоми в " Туитър ", че краткотрайно разполага контингент в Либия от съображения за сигурност.

``
реклама

Отбелязва се, че AFRICOM продължава да следи ситуацията на място и прави оценка опцията за обновяване на военното наличие на Съединени американски щати при нужда. В известието командването разяснява, че военният континент е изпратен в отговор на нестабилната обстановка в африканската страна. Допълва се, че задачата в Либия включва от военна поддръжка до дипломатически задачи, битка с тероризма, усилване на партньорството и възстановяване на сигурността в района.

Преди няколко дни стана ясно, че Либийската национална войска на фелдмаршал Халифа Хафтар е подхванала нахлуване към столицата Триполи. В Либия има две паралелни държавни управления. Едното е в столицата и то е прието от интернационалната общественост, а другото е в Източна Либия, подкрепяно от Хафтар.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР