Снимка: AsiaWire25-годишната секретарка Чен от Гаосюн, Тайван, често получаваше съобщения. Но,

...
Снимка: AsiaWire25-годишната секретарка Чен от Гаосюн, Тайван, често получаваше съобщения. Но,
Коментари Харесай

Когато разберете какво се случи с тази млада жена, ще бъдете внимателни с яркостта на телефона си

Снимка: AsiaWire

25-годишната секретарка Чен от Гаосюн, Тайван, постоянно получаваше известия. Но, с цел да отговори бързо на тях - в това число и на улицата, тя решила да добави бляскавост към телефона.  Две години по-късно лекарите бяха ужасени, виждайки резултатите от прегледа.

Отначало Чен не забелязала нищо извънредно, само че след известно време, в резултат на непрекъснатото потребление на телефона, момичето почнало да има проблеми със зрението. 

Очите на Чен били доста червени и изпитвала мощна болежка. След две години Чен най-сетне решила да отиде при лекарите и те останали изумени от нейното положение, написа Life.ru.

В лявата роговица на момичето е имало доста кръв, а зрението й било мощно развалено. Още по-малко шанс имало дясното око: специалистите разкрили в него към 500 дупки, а визията била доста по-лоша. 

Според офталмолозите очите на Чен като че ли били „ изпечени в микровълновата печка “.



При оптималната бляскавост, телефонът излъчва 625 лумена, макар че лекарите предлагат да не се употребяват повече от 300 лумена. 

На Чен се предписва на лекуване със стероиди и след три дни се появяват първите резултати. Но дали момичето ще може да вижда пълноценно, както и преди, за жалост, към момента не е известно.

Превод: „ Петел ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: