Снимка: архив Булфото Заради неспазване на приоритетите на българското общество

...
Снимка: архив Булфото Заради неспазване на приоритетите на българското общество
Коментари Харесай

Заради войската Марешки се ядоса: Каракачанов, ходи си!

Снимка: списък " Булфото "
Заради неспазване на целите на българското общество водачът на " Воля " Веселин Марешки изиска оставката на военния министър Красимир Каракачанов.

Според Марешки хората изобщо не се интересували от модернизацията на армията, а пък Караканачов упорствал да се похарчат милиарди за самолети, тъй че главата му трябвало да падне.

Депутатите ще обсъдят на следващия ден решението за пазаруването на нови бойни самолети, а това се случвало не в точния момент, счита водачът на " Воля ".

" Опонентите ни споделиха, че в случай че не храним своя войска, ще храним непозната, заиграха се със страховете на хората,че надали не имало директна опасност за сигурността на страната, само че няма подводно, въздушно или пехотинско нахлуване ", разяснява Марешки.

Докато ръководещите се занимавали с харченето на милиарди за нови изтребители, хората се чудели по какъв начин да си платят сметките и се интересували от обучение, опазване на здравето, ниския стандарт на живот и приходите си.

" А кой ще лети никак не ги интересува, целите на ръководещите би трябвало да са съобразени с проблемите на хората ", настоя той.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР