Снимка: Анна Заркова, ФБНевероятна версия за ареста на Брендо разви

...
Снимка: Анна Заркова, ФБНевероятна версия за ареста на Брендо разви
Коментари Харесай

Анна-Заркова: Допускам, че Брендо сам е пожелал да се върне в България

Снимка: Анна Заркова, ФБ

Невероятна версия за ареста на Брендо разви Анна Заркова.

Допускам, че Евелин Банев-Брендо самичък е поискал да се върне у нас. Това разяснява журналистът Анна Заркова пред бТВ за задържането на „ кокаиновия крал “ в Украйна и издаването на заповед за изгонването му у нас.

Той беше арестуван в Украйна за пране на пари и разпространяване на опиати.

Ние скоро ще разберем какво е станало, в случай че не по свое предпочитание се връща у нас, той като нищо и ще я напусне “, добави Заркова, съобщи Факти.

Според нея ареста на Брендо ще остане в загадка.

„ Такива клиенти на правораздаването като Брендо, които имат особени връзки със спецслужбите, и с някои техни сътрудници и имат привилегията да употребяват някои екстри, до момента в който се водят на бележник в затворническите общежития “, сподели още Заркова.

Тя разяснява и че към него ще останат доста въпроси:

„ Ще се питаме за какво, както споделят испанските карабинери, е съумял да вкара единствено за 2 години тонове опиати в Европа и е спечелил 100 милиона евро. Тогава за какво не си е харчил пари на някой плаж, а е отглеждал марихуана в тази размирна страна у дома. Друг въпрос е дали е предизвестил прокурорите, че ще идва в България, които за два дни изготвиха стремително настояването за екстрадиция “, сподели още Заркова.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР