Снимка: America`s VetDogs/Съли се прочу като куче-помощник на президента през

...
Снимка: America`s VetDogs/Съли се прочу като куче-помощник на президента през
Коментари Харесай

Лабрадорът на Джордж Буш-старши ще се грижи за военни ветерани

Снимка: America`s VetDogs/

Съли се прочу като куче-помощник на президента през последните дни от живота му Съли – жълтият лабрадор на 41-вия президент на Съединени американски щати Джордж Х.У.Буш – ще се грижи за военни ветерани в американския медицински център “Уолтър Рийд ” близо до Вашингтон, щата Мериленд. Кучето към този момент има нова служба в помощ на потърпевши при военна работа лица, заяви Ройтерс, представен ат bTV. Съли се прочу като куче-помощник на Джордж Буш през последните дни от живота му.

На погребението на президента в Капитолийската ротонда през 2018 година лабрадорът лежа правилно до ковчега на своя собственик. В медицинския център “Уолтър Рийд ” Съли ще поддържа, успокоява и разведрява потърпевшите ветерани, техните родственици, както и чиновниците. С новите си отговорности Съли ще спомага за понижаване на напрежението и ще внася позитивна атмосфера в заведението. “Съли ще раздава своята любов в болница “Уолтър Рийд ”. Той беше влюбчив другар, когато моят дядо имаше най-голяма потребност от това, ” написа в Туитър Джена Буш Хейгър – внучката на Джордж Буш-старши. Жълтият лабрадор е едно от седемте кучета в медицинския център.

Всеки месец те реализират “средно по 2500 общувания и работят по 200 часа, ” се споделя в известие на центъра. Съли е на две години и половина. Той е минал особено образование в организацията “Америкас ветдогс ” и може да оказва помощ на възрастни хора. Съли ще служи на ветераните “без да ги заплашва или травмира ”. По време на работа той ще носи “военна униформа ”, показва Българска телеграфна агенция. Кучето носи името на американския капитан Чесли Салънбъргър “Съли ” – водачът, който съумя да приземи пътнически аероплан в река Хъдсън, когато и двата мотора на самолета отхвърлиха заради конфликт с ято патици при политане от нюйоркското летище “Лагуардия ”.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР