Снимането на космически сцени пред зелен екран скоро може да

...
Снимането на космически сцени пред зелен екран скоро може да
Коментари Харесай

Американска компания открива филмово студио в Космоса

Снимането на галактически подиуми пред зелен екран скоро може да остане в предишното.

Space Entertainment Enterprise (SEE) - компанията, която взаимно с Дъг Лиман продуцира идния галактически филм на Том Круз - разкри проектите си да открие в Космоса телевизионно и кино студио, както и студио за стрийминг наличие и спортна сцена, чието разкриване е планувано за края на 2024 година

Наречен SEE-1, модулът за произвеждане и лъчение на филми, телевизионни, спортни излъчвания и развлечения в изискванията на микрогравитация - първият в света - ще бъде инсталиран на станцията Axiom Station, комерсиална галактическа станция, изграждана от Axiom Space, която ще се прикрепи към актуалната Международна галактическа станция, преди да стартира да се движи независимо в орбита, написа standartnews.com.

Плановете за модула включват осъществяване на кино, телевизионни, музикални и спортни събития, както и наличие на актьори, продуценти и създатели, които желаят да основават наличие в нискоорбитална микрогравитационна среда, като в същото време се дава опция за създаване, продуциране, записване, лъчение и стрийминг онлайн на наличие. SEE има намерение също по този начин да създава свое лично наличие и събития в модула, както и да ги дава на трети страни.

SEE е съоснована от Елена и Дмитрий Лесневски, които са съпродуценти на първия холивудски филм на Круз, сниман в открития космос. Сред сътрудниците, консултантите и съветниците на компанията са някогашни изпълнителни шефове на HBO, Endemol и Viacom, както и основаната в Ню Йорк капиталова банка GH Partners. Понастоящем компанията води диалози с вложители и търговски сътрудници по плана, като скоро е плануван спомагателен кръг за набиране на средства.

" SEE-1 е невероятна опция за човечеството да стартира вълнуваща нова глава в космоса ", споделят Дмитрий и Елена Лесневски.

" Той ще даде неповторим и наличен дом за безгранични благоприятни условия за развлечение в място с новаторска инфраструктура, която ще отприщи нов свят на творчество. Със международния водач Axiom Space, който построява това авангардно, революционно оборудване, SEE-1 ще даде освен първата, само че и най-висококачествената галактическа конструкция, позволяваща разширението на световната развлекателна промишленост на стойност два трилиона $ в ниска околоземна орбита. "

Планира се SEE-1 да влезе в употреба през декември 2024 година, при започване на монтажа на Axiom Station в орбита. Когато първичната настройка на станцията бъде приключена и тя бъде подготвена да се отдели от МКС през 2028 година, студийният модул ще съставлява една пета от общия ѝ размер.

" От Жул Верн до Стар Трек научнофантастичните развлечения са вдъхновявали милиони хора по света да мечтаят за това какво може да донесе бъдещето ", сподели основният действен шеф на SEE Ричард Джонстън. " Създаването на място за развлечения от последващо потомство в космоса отваря безчет порти за основаване на необикновено ново наличие и преобразяване на тези фантазии в действителност ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР