Снегът, който заваля през нощта в Стара Загора, не създава

...
Снегът, който заваля през нощта в Стара Загора, не създава
Коментари Харесай

Снегопочистването на улиците в Стара Загора започна през нощта

Снегът, който заваля през нощта в Стара Загора, не основава проблеми. Започнало е навреме разчистване и отнасяне на пътните платна. „ Няма усложнения при напредването на коли и рейсове на градския превоз в Общината в резултат на падналия сняг или замръзване на пътното платно. Всички пътища са проходими при зимни условия. Няма данни за обитаеми места, където да има проблем с електрозахранването “, осведоми Пламен Тодоров, шеф на отдел „ Опазване на публичния ред и ръководство на рецесии “. Той добави, че виновните компании са почнали работа през нощта и са почиствали и опесъчавали пътните артерии. Снегопочистването и третирането със смеси продължава и все още

Зимното поддържане и снегопочистването на уличната пътна мрежа на територията на град Стара Загора се обезпечава от ДЗЗД „ Грийн партнърс “- БКС, а четвъртокласната пътна мрежа на територията на общината се поддържа от „ Трейс БГ “ ЕАД.

Пътните сектори се третират с смес от пясък и сол, както и специфични химически смеси. През миналото денонощие на Горещия телефон на Община Стара Загора - 0800 157 37 не са постъпили сигнали за проблеми, свързани с метеорологичната конюнктура.

Снежната завивка в  град Стара Загора към този миг е към 5 см., а в някои обитаеми места от общината доближава до 10 см, а температурата е минус 5 градуса.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР