Снаряд, изстрелян от Украйна, е поразил граничен пункт на Федералната

...
Снаряд, изстрелян от Украйна, е поразил граничен пункт на Федералната
Коментари Харесай

Москва: Украински снаряд порази руски граничен пункт



Снаряд, изстрелян от Украйна, е поразил граничен пункт на Федералната работа за сигурност в Ростов, заяви в понеделник граничната работа на Федералната работа за сигурност (ФСБ).

" На 21 февруари в 09:50 часа локално време неидентифициран снаряд, изстрелян от територията на Украйна, изцяло унищожи мястото за дежурство на граничните патрули “, оповестиха от Центъра за връзки с обществеността на ФСБ.

Няма данни за жертви.

Ростов е главната зона за евакуация на хора от самопровъзгласилите се Донецка и Луганска национални републики (ДНР и ЛНР).

Ръководителят на Донецката национална република Денис Пушилин пък предизвести, че потреблението от Украйна на тежка артилерия е довело до жертви в противоречивия район.

Той разгласи, че Украйна употребява танкове, минохвъргачки и гранатомети, и прикани мъжете на Донецк " да дойдат във военните комисариати ".

Евакуацията от самопровъзгласилите се Донецка и Луганска национални републики продължава, защото обстрелите в тези региони се утежняват.

Междувременно Руското държавно управление отхвърли в понеделник, че е направило лист с украинци, които има намерение да убие. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели, че отчетите за подобен лист са " безспорна небивалица ", откакто Съединените щати осведомиха Организация на обединените нации за съществуването му.

Според американското разузнаване описът съдържа имена на украински жители, които " да бъдат убити или изпратени в лагери след военна окупация ".

Съединени американски щати също по този начин упрекнаха Русия, че възнамерява да взе участие в разнообразни други нарушавания на правата на индивида, в случай че нахлуе в Украйна.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР