Снахата на Бай Миле показа сина си, който роди преди

...
Снахата на Бай Миле показа сина си, който роди преди
Коментари Харесай

Снахата на Бай Миле показа внучето

Снахата на Бай Миле сподели сина си, който роди преди по-малко от 5 месеца. Моделката Моника Цветанова към този момент е възвърнала остарялата си форма и още веднъж може да се похвали с кльощаво тяло, видя Lupa.bg.

Красивата снаха на починалия ъндърграунд необут наподобява по този начин, като че ли в никакъв случай не е била бременна. Тя роди натурален метод на 23 март и незабавно по-късно стартира с диетите и тренировките.



Моделката постоянно е била последовател на здравословното хранене, а в обществената мрежа постоянно дава препоръки за верни подготвителни режими. Моника към момента крие личицето на детето, само че към този момент все по-често го демонстрира в мрежата. Красавицата не разкрива името на детето, само че съгласно осведомени е кръстен точно на дядо си и татко си – Милчо Бонев III.



Ликвидирането на именития сикаджия Милчо Бонев-Бай Миле преди 18 години е най-кървавото гангстерско ликвидиране у нас. В горещия юлски ден седмина наемни убийци, облечени и маскирани като служители на реда, въоръжени с калашници, слизат от джип „ Нисан “ със наследник буркан и нахлуват в ресторанта с крясъци “Полиция! Ръцете на тила!”. Минути по-рано тук да обядва е влезнал 43-годишният Бай Миле дружно с гардовете си Любомир Николов на 36 година, Георги Узунов на 29 година и 31-годишния Веселин Миланов.

В компанията им е и пазарджишкият сводник Методи Маринков на 38 години. Денят е петък, часът е 15,20. Предрешените като служители на реда убийци откриват огън с автоматите и за секунди вършат на сито шестимата. След това се отдръпват от заведението, потеглят с джипа с мръсна газ и офейкват. По-късно возилото им е открито опожарено в региона на Княжево.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР