Снахата на Ахмед Доган наскоро е преминала през сложна операция

...
Снахата на Ахмед Доган наскоро е преминала през сложна операция
Коментари Харесай

Снахата на Доган преживя тежка операция

Снахата на Ахмед Доган неотдавна е минала през комплицирана интервенция на двата крайници. 27-годишната Памела сама показа за премеждията си, само че не посочи дали интервенцията се е наложила по здравословни аргументи, или е била чисто естетическа. Половинката на Демир Доган към този момент месец върви с бинтовани крайници, като не се тормози от превръзките и носи провокативни тоалети, от които те се подават.

 

Преди месец хубавицата бе споделила пред аудиторията си в обществените мрежи, че се намира в частна болница в Бургас и се усеща добре. Тя от дълго време е изписана от болничното заведение и сега дружно със сина на почетния ръководител на Движение за права и свободи и двете им деца се подвизават на родното Черноморие, където са се преместили за летния сезон.

 

Близки до Памела издават, че е допустимо интервенцията на краката да е била обвързвана със остарели нейни контузии. Тя не е за първи път ляга под ножа, откакто през 2020 година си сложи силиконови импланти в бюста в реномирана столична клиника.

Малцина знаят, че снахата на Сокола дълги години е била художествена гимнастичка и се е състезавала в грациозния спорт професионално. Възможно е проблемите й с краката да са подбудени точно от към този момент завършилата спортна кариера, написа „ Ретро “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР