Сн. Райънеър Новата политика на най-големия европейски нискотарифен превозвач Райънеър

...
Сн. Райънеър Новата политика на най-големия европейски нискотарифен превозвач Райънеър
Коментари Харесай

Новата политика за багажа на Райънеър се отлага за 15 януари


Сн. " Райънеър "

Новата политика на най-големия европейски нискотарифен транспортьор " Райънеър " (Ryanair) за багажа се отсрочва за 15 януари 2018 година Това се прави главно поради наближаващите коледни празници, като по този метод се дава повече време на пасажерите да се срещнат с новите правила, оповестиха от авикомпанията.

Първоначалните проекти на " Райънеър " бяха новите правила да влязат в действие от 1 ноември. Те предвиждаха ръчният багаж да бъде стеснен до една чанта с размери 35 см x 20 см x 20 см.

По-голяма чанта с размери 55 см x 40 см x 20 см, която сега е позволено да бъде качена на борда на " Райънеър ", от 1 ноември трябваше да пътува в багажното поделение на самолетите гратис. Сега тези правила влизат в действие от 15 януари 2018 година

Право да се качат с две чанти на борда на самолета след тази дата ще имат единствено пасажерите, които са платили за предпочитано качване - Plus, Flexi Plus и Family Plus. То коства 5 евро/5 паунда и се купува дружно с билета. Може да бъде добавено и по-късно - до 1 час преди пътуването, само че към този момент против 6 евро/6 паунда.

От 15 януари влизат в действие и новите условия на компанията за чекиран багаж. За да насърчи чекирането на куфари и чанти, превозвачът ще понижи цената за тях от 35 евро/паунда на 25 евро/паунда и ще усили тежината на куфара от 15 на 20 кг от 6 септември 2017 година

От идната година се вкарва и добавка от 10 евро/паунда за багажа при полетите на Великден, на Коледа и по дългите направления в пиковите летни месеци. Тя ще бъде обявявана в алено за полетите, при които ще се ползва.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР