Сн. NYT Американците поставиха рекорд по обем на покупките в

...
Сн. NYT Американците поставиха рекорд по обем на покупките в
Коментари Харесай

Американците похарчили 7.9 млрд. долара онлайн по време на Черния петък


Сн. NYT

Американците сложиха връх по размер на покупките в интернет в четвъртък и петък, като са купили артикули и услуги за общо 7.9 милиарда $, съобщи Българска телеграфна агенция.

Продажбите по интернет по време на тазгодишния Черен петък са със 17.9% повече, в сравнение с през предходната година, демонстрират данните на " Адоуб диджитъл инсайтс ". Компанията следи информацията за продажбите в 100-те най-големи електронни магазина в Съединени американски щати, представени от Ройтерс.

Най-голямата в света компания за електронна търговия " Амазон " също регистрира рекорден размер на поръчките. Само през първите 5 часа на Черния петък са били купени над 200 000 играчки.

В Съединени американски щати отстъпките по време на така наречен Черния петък може да доближат 90%. Обичаят да се вършат огромни разпродажби в петъка след Деня на благодарността датира от 19-и век.

Според " Адоуб диджитъл инсайтс " през идния Кибер понеделник (27 ноември) се чакат продажби по интернет за общо 6.6 милиарда $, което ще го направи деня с максимален размер онлайн покупки в Съединени американски щати в историята.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР