Смятането на ум изчезна, откакто всички имаме смартфони с инсталирани

...
Смятането на ум изчезна, откакто всички имаме смартфони с инсталирани
Коментари Харесай

Хората едва сега осъзнават, че ползват калкулатора на iPhone напълно погрешно

Смятането на разум изчезна, откогато всички имаме смарт телефони с конфигурирани калкулатори. Независимо дали вършим по-проста сметка, изчислявате месечните си разноски или проверявате дали можете да си позволите тази скъпа покупка… Всички разчитаме на комфортното приложение, с цел да ни помогне с нашата аритметика.

Изглежда обаче, че доста от нас не са употребявали този инструмент в цялостния му капацитет. Не са знаели за поредност от хакове, които могат да създадат вашите сметки доста по-лесни и бързи за пресмятане.

Вижте да вземем за пример този трик тук:

@osamamustufa786

iPhone calculator trick try this ✨ #trickiphone #iphonetips #iphonehack #apple #für #fyp #viral #foryou

♬ original sound – 4 E K

Оказва се, че не е нужно да изтриваме цялата си упорита работа, като щракваме върху „ C “, когато инцидентно сгрешим с числата. Всъщност има доста по-ефективен метод да почистим бъркотията си. И множеството притежатели на iPhone не го знаят.

Приложението калкулатор на вашия iPhone ви разрешава елементарно да изтривате обособени цифри. Можете да избегнете спиране на сумирането, спестявайки си няколко дейности. Просто плъзнете наляво или надясно през екрана, с цел да се отървете от нежеланата цифра и да продължите от там, където сте спрели.

Има още един страховит трик, който пести времето:

Ако преди малко сте приключили пресмятане и сте се насочили към друго приложение, можете да копирате последния си резултат, без даже да се връщате в калкулатора. Просто докоснете приложението, задръжте и ще се появи икона с алтернатива за прекопирване на последното пресмятане.

Можете да превърнете приложението и в теоретичен калкулатор.

За да извършите това, първо се уверете, че ориентацията на екрана ви не е заключена. Ще би трябвало да обърнете телефона си хоризонтално, с цел да разкриете научните бутони. Там имате достъп до разнообразни логаритмични и тригонометрични функционалности. Ако натиснете на бутона “2nd ”, ще разкриете още благоприятни условия. 

Научният калкулатор също по този начин разрешава на потребителите да генерират инцидентни цифри

Нещо потребно в някоя игра да вземем за пример.  Става посредством натискане на бутона „ Rand “ в долната дясна страна. Ако би трябвало да превключите сред общоприетия калкулатор и научния, можете елементарно да извършите и това, без да губите нито едно от изчисленията си. Нищо няма да се изтрие, даже в случай че преминете в другия режим.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР